Verkoop ‘no brainers,’ zodat je zonder salescalls, zonder ads, zonder wanhoop en zonde volle agenda toch elke maand flink casht!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Geld (blijven) verdienen terwijl jij veel meer van je gezin geniet, zit hem niet in harder werken of je prijzen verhogen, maar in no brainers verkopen...

Dit jaar werd ik moeder en dat was mijn grote gamechanger. Ik merkte hoe kostbaar mijn tijd was en dat ik dat niet meer zomaar wilde “weggeven.” Ook niet als het ‘goed betaald.’

Mijn agenda stond altijd rammetje vol en ik schoot voor mijn gevoel altijd ergens tekort. Harder beuken was juist niet de kant waar ik op wilde. 

Ik wilde nog steeds veel mensen blij maken en helpen, maar niet onnodig tijd verdoen. Dus ik wilde producten maken, die zichzelf verkopen. Ik wilde mijn baby knuffelen én mollie meldingen zien.  

Ik maakte daarom ‘no brainers’. Waarbij ideale klanten zonder vragen en twijfels en zelfs vaak zonder salespagina ‘om’ waren en zelfstandig op de koopbutton klikte. 

Afgelopen juli maakte ik in één maand tijd 3 passieve producten, die nog niet ‘perfect’ of ‘af’ waren en die me direct 20.000 euro opleverde. Ze worden nog steeds elke dag opnieuw gekocht, zonder ingewikkelde toestanden. 

Het probleem is niet een passief product bedenken, dat kan iedereen. Je kunt hem waarschijnlijk ook nog wel verkopen. Maar wanneer je dit volgende maand wéér moet doen: ontstaat de ergernis:

Dus je gaat maar weer diensten verkopen die je veel tijd kosten..Terwijl jij heerlijk je kind knuffelt, je hond uitlaat, je was vouwt, van een preischotel geniet... kun jij klanten helpen en je business laten groeien.

Je hoeft niet aan te staan om impact te maken.
En het is niet zo ingewikkeld als jij denkt.
Je hoeft niet (per se):

In The Passive Game live help ik jou één maand lang om een 'no brainer' te bedenken, maken en verkopen!

We starten 31 oktober en de prijs gaat elke dag met 111,- omhoog.

Er zijn 6 ‘get togethers’ in totaal, 5 x via Zoom, waarin ik meedenk, feedback geef, input deel en jou opweg help.

Ohja, en om het feest helemaal af te maken en om je een maand volledig in je kracht te zetten, nodig ik je ook uit bij mij op kantoor op 15 november!

The Passive Game is van 31 oktober t/m 28 november en deze thema’s ga jij volledig masteren als jij JA zegt tegen dit ludieke aanbod.

1.

No Brainers

Hoe maak je no brainers, zodat er gekocht wordt zonder salesgesprek en zonder salespagina.

2.

Powerfull Presence

Snelle klantreis: van leren kennen naar klikken de koopbutton, in slechts minuten of uren tijd.

3.

Authentiek anders

Je kan 10x sexier en krachtiger uit de verf komen, wanneer jij meer je zelf durft te zijn en te laten zien. Goodbye grijze muis en hoi 'Boss van je Branche'

4.

Peace

Vanuit rust, overvloed en vertrouwen je werk doen, ook als er zeikerds, tegenslagen voorbij komen.

5.

Sexy sales

Hoe maak je van koud publiek hete terugkerende klanten?