Your Story to Sell

Leer ideale klanten aantrekken met authentieke en converterende stories.

Je programma of product in 1 dag uitverkopen met simpele stories van met deze done for you reel & story templates.

Maken we verkopen niet veel te moeilijk?

In de afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers geholpen met het authentiek vermarkten van hun aanbod, waardoor ze wél de bedragen kunnen vragen die ze willen én er de juiste klanten voor krijgen.

En dat zit hem dus niet in fancy video’s en ingewikkelde post waar je uren over doet.

Het zit hem juist in stories die ik “tussen het leven door” opneem.

Daar trek ik ook mijn klanten voor mijn 20.000 euro programma mee aan.

Maar je kunt hier elk aanbod of product mee verkopen, want het zit hem o.a. in authenticiteit, de juiste opbouw en geloofwaardigheid.

Ik heb dit verwerkt in hele krachtige templates die jij one of a kind kunt maken en waarmee jij je aanbod steeds op een andere manier ‘out there’ krijgt. En waarmee je aandacht én aanmeldingen zult krijgen.

Het is kwestie van (weten wát je moet) DOEN: jouw aanbod knettergoed en authentiek presenteren. 

En daarom heb ik 10 hele vette converterende templates voor jou ontworpen, die mij en mijn cliënten altijd aandacht en aanmeldingen opleveren.

Waarom werken deze templates, terwijl er op CANVA genoeg templates staan?

Deze zijn meer van deze tijd

hoe fantastisch CANVA ook is, inmiddels heeft jouw feed meer nodig dan gelikte plaatjes. Jouw publiek wil waarde, inhoud én verrast worden.

Daar heb ik rekening mee gehouden.
Verwacht dus geen canva quote achtige tafarelen en zoetsappige bloemtjes lay-outs.

million dollar business

Dit biedt geen losse leuke plaatjes aan, ik heb een million dollar idea behind this! Maar even serieus... Ik verkoop mijn kleine programma's maar ook mijn €20.000 traject middels dit format. Dat komt omdat ik weet wat een goed betalende klant nodig heeft om JA te zeggen door een paar posts. Je koopt niet (alleen) de mooiigheid, je koopt vooral het business brein erachter.

Deze templates zijn converterend

CANVA templates zijn hartstikke leuk, maar die zijn gemaakt door een ontwerper, niet door een ervaren businesscoach met jarenlange ervaring in (high-level) sales en jezelf authentiek presenteren. Ik heb de templates zo gemaakt dat je niet alleen een mooie feed hebt, maar vooral een converterende. De post zijn op elkaar afgestemd en sterk van inhoud.

Deze eenvoudig te gebruiken Instagram-sjablonen zijn ontworpen om jouw online presence VERGROTEN, zonder een expert in te huren of oneindig veel tijd kwijt te zijn. 

ps: het zijn NIET de standaard canva quote lookjes, zoals je veel op Instagram ziet. 

Je bewerkt ze eenvoudig in CANVA, door je eigen teksten afbeeldingen en logo toe te voegen.

Deze templates zorgen ervoor dat ik zelfs mijn 20.000 euro programma altijd vol heb zitten.

Hé tof dat je hier bent...

Mijn naam is Dominique Dhifalli en nadat ik 8 jaar voor de televisie heb gewerkt, ging ik aan de slag als ondernemer.

Het viel me namelijk op dat er ineens heel veel ondernemers online zichtbaar werden op social media. Ik was alleen van mening dat dat veel sterker en authentieker kon. 

Dat werd een gat in de markt. De ondernemers die ik hielp vonden het niet alleen veel relaxter om content te maken met mijn hulp, ze kregen dus ook daadwerkelijk méér aanmeldingen, maar ook juist van mensen die beter matchen. 

Inmiddels is dit 5 jaar geleden en vraag ik minstens €20.000 voor mijn één op één programma.

Maar ik heb de formule van authentieke en converterende content voor je verwerkt in unieke, moderne, high-level templates waarmee je zowel je 25 euro dienst als 25.000 dienst mee kunt verkopen. 

FAQ

In het kort: je bent een dienstverlener die online zichtbaar is of wil zijn en daarmee haar dienst of product wil uitverkopen. 

Deze is ideaal voor dienstverleners zoals coaches, maar ook voor ondernemers in de beautybranche. Denk aan eigenaar kapsalon, schoonheidssalon. 

Als jij een aanbod en internet hebt, ben je er klaar voor.

Ik laat je juist zien dat je middels online zichtbaarheid en de juiste content verder geen toeters en bellen nodig hebt. Zelfs een site hoeft niet. 

En ja, ook als je ‘maar’ 100 volgers hebt ofzo, kun je je aanbod online gooien en verkopen :)

Je krijgt:

een linkje met 10 converterende templates in canva. Deze kun je zelf aanpassen en eigen maken. 

Toegang tot een masterclass twv 75 euro, waarin ik uitleg wat mijn content strategie is, hoe ik haakjes bedenk en origineel tot leven laat komen en hoe je je ideale klant aanspreekt. 

Mocht je de bonus erbij hebben van de bereik vergroters, dan krijg je 5 high-level ideeen, verwerkt in een toffe post er ook bij. Deze zijn ook gemaakt in CANVA.

  • Zou je er meer willen? 
  • Zou je willen dat het nog makkelijker gaat?
  • Sta je open voor nieuwe ideeën? 
  • Zit er nog meer in jou, wat we nu niet zien?
Kun je deze vragen met ja beantwoorden, dan zijn deze templates ideaal voor je
 

Ik vind het de allergrootste onzin ooit dat starters altijd meer eerst zelf moeten aanklooien. Als dat eens minder gebeurt, dan zou ook niet de helft van de ondernemers na een paar jaar stoppen.

Zelf was ik ook zo’n iemand die het meteen goed deed en dat leverde ook meteen hele flinke resultaten op. Doe het juist vanaf de start goed. Waarom wachten met goede klanten aantrekken? Juist als starter kun je je dat niet profiteren.