Wil je mijn hulp met het maken, vermarkten en verkopen van heel sterk passief concept en bijpassende ‘no brainers’ zodat jij elke dag orders hebt, ook als je lekker niet online bent?
Zodat jij elke maand 5K+ passief (extra) verdient?

Binnenkort gaan de deuren open van mijn gloednieuwe programma en jij kan als eerste de link krijgen met een mega early-bird offer that you can’t refuse.

ps: mega offer geldt alleen voor de eerste 10 kopers!

Story to sell

verkoop je low- of high-end offer uit met stories

Wil je je dienst in the spotlights zetten op een ongedwongen en authentieke manier en er direct veel verkopen uithalen?  

Neem dan mijn 10 beste converterende story templates over waarmee ik al jaren producten van 25,- maar ook die van van 25.000,- mee uitverkoop.  Yes, in een paar simpele, maar converterende stories. Dus, let’s go.

The Gameplan

voor consistente 10K maanden

Zou je elke maand consistent 10K+ willen omzetten?

Start dan met The Gameplan waarin je diverse (launch)strategien van me krijgt met een stappenplan, bijpassende content, rake advies en nuttige voorbeelden om naar die steady 10K+ maanden te groeien. 

Speciaal voor online dienstverleners als coaches, consultants en marketeers die een paar duizend euro per maand omzetten met ‘gewoon wat doen.’  Maar nu serieuzer aan de slag willen en precies weten wat ze moeten doen en hoe om elke maand weer 10K+ omzet te boeken.

The Passive Game

Wil je net als ik ook je geld passief laten binnenstromen?

In 3 maanden tijd heb ik mijn high-end 1:1 coachbedrijf, met hele volle agenda, omgetoverd naar een passieve business met 20k+ maanden én lege agenda. 

Hoe ik dat heb gedaan laat zien in een mini online training die je helpt met het starten en opbouwen van passief succes, in één maand tijd. Dit is ideaal voor als je nog echt wil starten met het bouwen van een passief product. 

“Ik heb nog nooit zo weinig gewerkt en zoveel tegelijkertijd verdiend.”

Waar ik nu sta is zo relaxed, ik onderneem niet meer vanuit een tekort maar vanuit vertrouwen. 

Do heeft me enorm geïnspireerd om echt te belichamen wie ik altijd al wilde zijn, om mijn spotlights te pakken, de beste versie van mezelf te worden en om áltijd klanten aan te trekken met minder hard werken. 

Ik heb net mijn 3e kind gekregen en ondertussen loopt alles lekker door. 

ik heb nog nooit zoveel verkocht als in mijn verlof. Al in januari ‘24 kon ik mezelf alvast voor het hele jaar uitbetalen. Nog nooit in mn ondernemerschap behaald. 

Ik vind Do echt goud!

Amber Sapulette – Channelor en Mentor

“Dreams became reality…”

Ik ben echt een verandering in gegaan, alles stroomt vol. Wat ik sterk vind aan Do is dat ze vanuit haar vrouwelijke energie “hard” kan werken. Ze put zichzelf niet uit en heeft alles onder controle. Veel high-level business coaches rammen vanuit mannelijke energie.

Hierin was ze echt een leading example.

Ze heeft me ook geïnspireerd met haar passieve succes van ‘The Game,’ daardoor heb ik nu ook een goedlopend passieve inkomstenbron. 

My dreams became reality. Dankjewel.

Iris Uriot – Mentor intimacy

Na jarenlang in de media bij RTL en SBS te hebben gewerkt als (eind)redacteur, regisseur en presentatrice, startte ik in 2018 voor mezelf en hielp ik ondernemers met hun zichtbaarheid en personal branding.

Ik leerde ze wat je wel (en niet) moet laten zien om veel meer klanten te krijgen. Dat liep meteen storm: ik huurde een kantoor in Amsterdam, regelde een team en zat als starter al snel op 20k maanden. Practice what you preach! 🙂

Ik groeide door naar de rol van business coach, met name in het wat hogere segment. Zo nam ik mijn clienten soms allemaal tegelijk, spontaan en als cadeautje, mee naar een luxe weekendje in Parijs. ik was een ambitieuze workaholic: mijn leven stond in het teken van werk (én veel fun). 

Maar in 2023 werd ik moeder en daardoor werd mijn tijd ineens kostbaar. Ik had een agenda vol coachcalls, terwijl ik liever bij mijn zoon was. Ik heb het roer omgegooid en besloot dat ik mijn geld (ook) wil verdienen als ik niet op hoef te dagen.

 

Binnen 3 maanden had ik van mijn concept “The Game,”  meerdere toffe passieve producten bedacht, gemaakt en vooral rete sterk neergezet én heel veel verkocht, waardoor ik iets neerzette waarmee ik elke maand 20K+ per maand verdien. Ook als ik niet online ben. 

En nu heb ik een lege agenda, kan ik doen wat leuk vind, ben ik bij mijn zoon wanneer ik wil en zie ik ondertussen elke dag geld binnenkomen. 

Waar hem dat in zit? Kennis kopen en vergaren kan iedereen, een (passief) product bedenken ook. Wat niet iedereen lukt is om het idee/concept/product zó ontzettend sexy te vermarkten, dat iedereen uit je doelgroep meteen van je koopt, ook als ze je niet kennen. 

Puur omdat je jezelf zo lekker op de kaart hebt gezet en omdat je producten als ware no brainers verschijnen… En dat is waar ik je bij kan helpen. 

Wil je mijn hulp met het maken, vermarkten en verkopen van heel sterk passief concept en bijpassende ‘no brainers’ zodat jij elke dag orders hebt, ook als je lekker niet online bent?
Zodat jij elke maand 5K+ passief (extra) verdient?

Binnenkort gaan de deuren open van mijn gloednieuwe programma en jij kan als eerste de link krijgen met een mega early-bird offer that you can’t refuse.

ps: mega offer geldt alleen voor de eerste 10 kopers!