Speciaal aanbod voor jou, voor als jij de beste en de enige uit je branche wil zijn en daardoor steeds de beste klanten aantrekt

Start 2023 met hét programma om jezelf als beste te positioneren:

Dit krijg je:

Nu met speciale bonussen:

dit is wat the circle of gold voor je doet:

Deze ondernemers gingen jou ook voor:

Daphne is een hele sterke en creatieve ondernemer, maar online was ze “een van de zovelen.”

Door juist minder te overschreeuwen en haar talenten beter te profileren, krijgt ze betere en meer klanten.

Sigmara liet maar een klein deel van zichzelf online zien, waardoor top klanten geen match voelde. Door een sterkere positionering verkoopt ze nu wel trajecten van €10.000 of meer.  

 

Ilka had goud in handen, dat weet ze en voelt ze. Maar dit nu inzetten om de meest onweerstaanbare uit haar branche te zijn: dat vond ze lastiger. Nu weet ze hoe ze haar goud kan gebruiken. Dit leverde haar in de tweede maand een ‘26.000 week op’

"Ik heb nu eindelijk wat ik altijd al wilde"

"ik moet gewoon huilen! Deze omzet was eerst een droom"

Vragen, twijfels? check hieronder dan even of het wat voor je is:

Voor coaches, consultants en trainers die zich kunnen identificeren met één van deze 3 ‘personages’:

  • Rising star Safira: geld verdienen is jouw middle name… jij bent al bekend in je branche en je doet jezelf steeds versteld staan wat er allemaal mogelijk is. 
    Dus als er wat te spelen (lees: winnen) valt, dan sta jij vooraan. Met jouw winnaarsmentaliteit ga je zelden een uitdaging uit de weg. Dus welk doel ga je voor jezelf verzinnen, die jij ziet realiseren de komende 30 dagen? Let me be your quizmaster! 
  • Pamela Potentie: jij bent jezelf de laatste tijd lekker aan het overtreffen: je voelt je een succesnummer. Helaas kom je jezelf ook nog vaak tegen… want hé stiekem ben je nog een amateur (sorry), want je doet ook maar gewoon wat. Wil je mijn tonnen strategie even lenen? ;) Kom maar halen, I am ready to Rumble!
  • Behouden Bibi: Zonde eigenlijk dat maar weinig mensen jouw ware aard zien… Je wordt gezien als eenheidsworst. Terwijl je boordevol verrassingen zit. Maar HOE breng je dat naar buiten zonder jezelf te overschreeuwen? Als je nu doorgaat dan blijf je kleine programma’s verkopen en matig geld verdienen. 

Omdat je alleen nu profiteert van vette bonussen en van de oude prijs. 

Maar de echte reden is omdat The Circle of Gold een steengoed programma is door de compleetheid. 

Je gaat niet alleen leren hoe je jezelf sterk verkoopt, je gaat ook veel meer werken vanuit jouw zone of genius waardoor de resultaten van je klanten ook nog beter worden. 

Daarnaast heb ik als media expert niet alleen ervaring met jezelf sterk positioneren, ik help je ook met je sales en strategie. Zodat je je aanbod rete urgent kunt maken en zodat je steeds weet wat je doet. 

Daarnaast is de vorm vrij uniek. 

Als je bedenkt dat mijn 1:1 programma 18.000 euro is. Krijg je voor dit bedrag veel van mijn 1:1 tijd en aandacht. 

 

Do I need to say more?

Fun wordt het sowieso!

In totaal 10 maanden, met ingang van 2 januari ’23.

Normaal gesproken duurt The Circle of Gold 8 maanden.
Maar de eerste twee maanden (januari en februari) ben ik er (gedeeltelijk) niet. IVM mijn zwangerschap.

Je krijgt dan de masterclasses van gastsprekers en de vragen kun je stellen aan mijn teamlid Geri Halman.

Zij is een van mijn coaches en die voor mijn klanten van het eerste uur. 

Ook al ben je dus ook deze twee maanden onder de pannen, omdat ik er zelf niet ben, krijg je die van mij cadeau. 2 maart gaan dus jouw overige 8 maanden in :) onder begeleiding van mij!

Die 2 maanden als bonus krijg je alleen als je in december instapt.

Ook als je later dit jaar (eind febr/ maart) wil starten is dat dus ideaal. Want dan gaan dus ook je 8 maanden met mij in! :)

En dat is nog niet alles: ik wil dat je het nieuwe jaar direct goed begint en grandioos aftrapt.

Daarom trakteer ik ook nog op een fotoshoot met mijn fotograaf Anouk Boonstra (ook alleen als je in december instapt).

 

Dit is niet mijn 1:1 all in coaching, maar een exclusieve mastermind inclusief persoonlijke aandacht en focus op jou als inidividu.

Want wat je ook bij mij volgt, ik zie jou! Dit is namelijk een van mijn kernwaarden. Ik weet wie je bent, wat je doet, waar jouw goud zit en je blinde vlekken.

Zo krijg je 6 x 15 m,inuten met mij die in te zetten zijn zoals jij wil. Denk aan 6 sessies van 15 minuten of een live sessie bij mij op kantoor van 1,5 uur.

Daarnaast volg ik je (op social media), weet ik wat je aan het doen bent en denk met je mee. Zo kan ik ook beter antwoord geven op je vragen. 

Daarna houd ik je nog steeds in de gaten, kun je elke week je vraag stellen en zie ik je om de week in de exclusieve masterclasses waar ik de tijd voor je neem.

Op dit moment is de investering 4000 of 599 per maand (x8).

Daarvoor zit je 10 maanden lang in het #1 programma om jezelf als beste te positioneren

Kun je me elke week alles vragen, volg je masterclasses, krijg je mijn persoonlijke feedback, heb je 6 x 15 minuten 1:1 tijd met mij én krijg je een fotoshoot twv 499 cadeau. 

In januari wordt de investering 6000 of 999 per maand (x8). En dan krijg je geen fotoshoot en krijg je januari en februari ook niet als bonusmaanden erbij.