Krijg in één oogopslag kraakhelder waarom klanten bij jou moeten zijn.

Exclusieve interactieve en persoonlijke Masterclass op 6 mei 11:00-12:15 of 16 mei om 13:30-14:45 voor ondernemers die de beste zijn, maar die dit nog niet terugzien in de resultaten. 

De camera pakken lukt je wel; jouw koppie komt als een van de eersten tevoorschijn bij je volgers. Zelfs op Spotify claim jij je autoriteit. Dus ja, je wordt gezien. Je wordt beluisterd. Je ideale klanten weten wie je bent…

Maar ja, ze kennen je concurrenten ook en je ziet aardig wat van jouw ideale klanten wél moeiteloos bij anderen instappen. 

Terwijl jij voor jouw gevoel al wanhopig vaak je aanbod over de schutting gooit. En als er dan wordt toegehapt zijn het nou nét die klanten waar steeds wat mee is: slecht betalen, langzaam vooruit komen en die je energie naar beneden halen.

Daardoor:

  • moet jij alleen maar harder ‘schreeuwen’ om je resultaat te bereiken
  • twijfel je geregeld aan je prijs en je aanbod
  • ga je jezelf downgraden en onder je niveau presteren

Zonde toch?

Zorg dat jouw zichtbaarheid van een ander kaliber wordt, waarmee je 100% jezelf blijft maar klanten aantrekt op jouw niveau. 

Volg de persoonlijke en interactieve masterclass op 6 of 16 mei voor jouw doorbraak.

11:00-12:15 vol =vol 

Als jij op een higher-level zichtbaar wordt:

In de masterclass van 6 of 16 mei ontdek je:

Let op: dit wordt geen Dominique Dolman (slide)show met 88 dia's over mijn jeugd en succes. Deze masterclass is voor jou en draait om jou.

Zet jezelf op de wachtlijst om op de hoogte te blijven van andere data.

FAQ

Voor coaches, consultants en trainers die weten dat ze goed zijn en ook al een aanbod en klanten hebben.

Maar op dit moment stroomt het niet zoals je zou willen. Je houdt je zelf veel te klein, waardoor je resultaten veel te klein zijn. Te klein voor wat jij in huis hebt.

De expert ben je, maar je ownt dit nog niet. Je bent aan de buitenkant een van de zoveelste, terwijl je juist van binnen zoveel te bieden hebt.

Als je dit gat gedicht wil hebben en veel betere klanten wil gaan aantrekken, dan is dit jouw programma om in te stappen.

75 minuten.

Een masterclass via Zoom van 75 minuten waarbij ik met concrete voorbeelden, inzichten, adviezen en how to’s kom om jou te laten shiften naar de Superstar vibe. 

Ik vertel je alles wat daar voor nodig is en hoe jij zelf onweerstaanbaar kunt positioneren.

Ja, mocht je niet kunnen op die dag. Dan ontvang je de opname.