Luister mijn podcasts:

Benieuwd hoe ik van -€2000,- naar 25.000 per maand ging in 2 jaar?

Ik begon echt helemaal van scratch en ik stond €2000 in de min.
Toch wist ik in een hum van een tijd mezelf naamsbekendheid te geven en had ik binnen 2 jaar een omzet van €25.000 per maand.

Als je je gegevens hier achterlaat, ontvang je in de mail mijn video waarin ik vertel hoe ik voor voor deze naamsbekendheid heb gezorgd.

Wil je direct zelf aan de slag en high-end klanten aantrekken? Maak dan nu gebruik van mijn tijdelijke aanbod waarin ik je hierbij ga helpen:

weg met energiezuigende en slecht betalende klanten

Leer high-end klanten aantrekken

WEG MET ENERGIEZUIGENDE EN SLECHT BETALENDE KLANTEN

Leer high-end klanten aantrekken

Hoe weet je zeker dat je klaar bent voor een hoger segment:

EN DAARDOOR:

Het voelt daarom nog wel eens als teveel. Maar weet je wat het is? Het is niet teveel voor je. Het hele probleem is dat jij zwaar onder jouw niveau presteert. Jouw klanten trekken jou naar beneden.
Waardoor je gaat twijfelen aan jezelf, je prijs, je aanbod en je waarde.

De oplossing is niet zo doorgaan, prijzen verlagen, of zelfs ermee kappen.  Maar verhoog je waarde en ga high-end ondernemen.  Ik heb namelijk geen zin om te overtuigen, trekken en te leuren aan klanten. Dat is niks voor mij. Maar hier zie ik het vaak “mis” gaan. De needy vibe op Instagram. Terwijl je vaak al met net iets andere woorden en houding een veel sterkere indruk maakt.

Wat Anouk zegt...

Heel eerlijk: het is beter dan ik dacht. Ik had niet gedacht dat het inhoudelijk zó sterk zou zijn. Ik dacht: het meeste weet ik al wel… Want ik onderneem al 13 jaar onderneem en heel wat business coaches heb gehad. Maar wow! Do overtreft al mijn verwachtingen. Alles lijkt nu op zijn plek te vallen. 

Ik merk nu hoe makkelijk het kan zijn om aan grote klanten te komen. Ze komen snel, ze tekenen snel, ze betalen snel, juist bij mijn 10K(+) aanbod. Heb helemaal geen behoefte meer om te leuren en achter mensen aan te gaan…  Dit is zo’n shift.!

–  Anouk Barendrecht (Business Coach)

The High-end Business Academy

De oplossing voor jouw energielekkende middenmoot status.

van €1499 naar €999,-

"ik wilde minder doen, maar meer bereiken..."

Ik kwam uit een burn-out (ja,ja… het cliché verhaal), dus ik wist hoe het was om heel hard te werken voor heel weinig voldoening, geld en erkenning. Hoe leuk het op dat moment ook leek. Ik had een baan in de media. Alles ging lekker: de ene na de andere promotie. Ik werkte voor Talpa en RTL, achter en voor de schermen. Maar door de jaren heen ging het knagen: ik voelde steeds sterker dat ik dit vooral deed om anderen te pleasen. De baas, de manager, de kijkers.. alles behalve mezelf. Lang verhaal kort: ik werkte door tot ik letterlijk een keer omviel. De burn-out.

Na 1,5 jaar thuis te hebben gezeten, wist ik zeker: ik ga ondernemen.

Van een bedrijf runnen had ik nog weinig verstand, maar één ding had ik me voor genomen: ik ga nu minder doen, maar wel meer bereiken. En alleen doen waar ik plezier uit haal.

Wat Elise zegt...

“Ik zit nu op 60.000 omzet per maand, terwijl ik eerst dacht: kan dit wel voor mij?”

Ik ben veel meer de waarde gaan inzien van mij en mijn diensten. Daardoor voelen mijn klanten die waarde ook. Ik deed het al goed, maar ik doe nu alles grootser. Dit is echt een grote shift in mijn mindset, mijn houding en uiteindelijk mijn resultaat geweest. Maar het zijn ook de ‘kleine’ dingen in haar academy: van de kleuren tot hoe het is opgebouwd. Alles is leerzaam.

Mijn omzet was al gemiddeld 20.000 per maand, ik had voor doel om dit met Dominique structureel naar 25.000 te brengen. Maar dit is dik 60.000 geworden per maand.

Elise Vandoninck – Founder Rose Skintherapy & Nailspa

Al mijn adviezen, meningen en kennis om makkelijk high-end programma’s te verkopen, zit hierin. Je krijgt toegang tot mijn online programma, die ik speciaal voor mijn 1:1 klanten heb gemaakt. Daarin laat ik je stap voor stap (aan de hand van video’s, werkboeken, case studies en templates) zien:

Wat Evelien zegt...

Thank you Universe! Dit is precies wat ik nodig had.

De academy is als een doos juwelen die voor me openging. Het ene pareltje na het andere! Waaauw Do, wat een inzichten geef jij.

Je gaat meer verdienen door minder te doen. Hoe heerlijk is dat!

Evelien Denys – Founder Instituut Bauveline

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt:

Jij bent high-end

Je voelt jouw waarde en je ownt het. Geen twijfels over wat je moet posten, geen nerveuze content, geen half werk. Jij weet waarom mensen jou willen.

Je bedrijf is high-end

Van je marketing tot de processen aan de achterkant: het is solide, het is goud.

Je klanten zijn high-end

Van energievreters naar klanten die je dankbaar zijn en die ook weer door jou de grootste resultaten behalen

"Ik had de investering er binnen 1 week uit."

– Daphne Bargeman Passiek Inkomen Coach

The High-end Business Academy

Tijdelijk van €1499 naar €999,-

Wat kenmerkt aan mijn werkwijze:

wat is high-end?

Ik onderneem inmiddels een aantal jaar en heb me vanaf het begin direct high end gepositioneerd. Veel ondernemers denken dat dat niet kan, maar dat kan absoluut. In mijn ogen gaat high end om 100% jezelf zijn. 100% jezelf omarmen. 100% voor kwaliteit gaan. En daarmee in je grootsheid stappen. 

Dat betekent kiezen voor jezelf:

doen wat je leuk vindt, uitstralen wat jij mooi vindt, met de leukste mensen werken, het aanbod creëren waar jij happy van wordt, je agenda indelen met genoeg rust momenten… om maar even een paar voorbeelden te noemen.

In mijn burn-out stond ik er financieel niet heel goed voor. Ik had een uitkering, hoge kosten en daarnaast was ik financieel verantwoordelijk voor mijn vriend die net naar Nederland was geïmmigreerd voor mij en nog zonder werk zat. Ook had ik niemand op wie ik financieel kon terugvallen eventueel. Dit resulteerde in geldzorgen en rode bankcijfers.

Maar ik zag mezelf als allesbehalve een slachtoffer. Alles is een resultaat van je eigen keuze. Ik moest dus andere keuzes maken. Ik BESLOOT om voor de miljonairs vibe te gaan. Alles draait namelijk om hoe je je van binnen voelt en welke acties je daaraan koppelt.

Ik ben zonder buffer, netwerk of een zak geld begonnen. Ik heb zelfs vrijwillig mijn uitkering gestopt, zodat ik wel echt moest. Doodeng.

Het was niet alleen makkelijk of leuk… Maar door de risico’s te nemen en door andere keuzes te maken, maakte ik wel mijn dromen waar.

Na 1 jaar kocht ik mijn droomauto, ik verdiende na 2 jaar 25.000 per maand, ik kan spontaan een weekje naar Curaçao met vriendinnen. Maar belangrijker: ik voel erkenning! Ik word gezien. Niet om wat ik doe maar om wie ik ben,

In mijn academy vertel ik openlijk over hoe ik dan precies ben begonnen. Welke stappen maakte ik (niet)? Met welk aanbod begon ik en hoe kwam ik aan die klanten en hoe zette ik mezelf binnen no time als sterk merk neer?

"De meeste klanten van mij zien in dat high-end niet iets moeilijks is, maar dat het juist het loslaten is van alles wat nú moeilijk loopt. "

FAQ

Voor coaches (uitzonderingen daargelaten) die net bezig zijn en die meteen op high-level willen ondernemen of coaches die al naam hebben gemaakt, maar nu de overstap willen maken naar high-end. Je doet nu te veel moeite voor te weinig. Je wil weten wat je moet doen zodat mensen jou willen. Jij kopiëert niet elke hype, je denkt zelf na en je staat ergens voor. Je bent een game changer, een vooruitdenker en je weet dat er meer in zit dan hoe het gros nu aan het ondernemen is. Jij staat daar niet achter in de rij, maar trekt je eigen plan.

Als jij de stappen doorloopt, ga je de investering dubbel en dwars terugverdienen. Vraag jezelf af: denk je dat het jou lukt om met mijn hulp een dienst te verkopen van 1.000 euro (of meer)?

Maar deze academy is niet gemaakt om die 1.000 euro terug te verdienen. Maar om te verdienen wat jij vindt dat je waard bent!

  • Je komt meer in the picture bij goed betalende klanten
  • Niet meer horen: je bent te duur. Mensen zien jouw waarde in
  • Je onderscheidt jezelf van de middenmoot
  • Meer kwalitieit in je business maar ook in jouw leven

Bij aankoop behoud je 5 maanden toegang. Lang genoeg om alles op jouw tempo te doorlopen en eigen te maken. Maar wél met een deadline voor je eigen bestwil: zodat je er ook daadwerkelijk doorheen gaat.

Zodra je het programma aanschaft, kun je er meteen in. Je loopt alles door in je eigen tempo. Dus je kunt meteen overal bij.

Je krijgt niet mij als coach er bij. Je werkt dus zelfstandig. Wel krijg je één keer gedurende de 5 maanden persoonlijke feedback van mij. Je mag zelf weten wanneer je dit inziet en wat je aan mij wil laten zien. Denk hierbij aan je instagram, je website tekst of bijvoorbeeld je aanbod.

En mocht je het fijn vinden om wel met mij in contact te blijven, dan kun je ook een abonnement op Studio Do erbij nemen.

Omdat wij helemaal achter ons concept en product staan, werken we met een 100% tevreden garantie. Als je binnen 2 weken na aankoop mailt naar: support@dominiquedolman.nl dat je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug.