In 30 dagen je hoogste omzet ooit door je zone of genius leidend te maken

Hoe komt het dat sommige ondernemers uit jouw branche (met gemak) 10, 15 of zelfs 20k per maand draaien met een aanbod dat gewoon echt niet beter is dan dat van jou?

Jij post ook dagelijks op social media, je zet al je charmes in, je kent de verschillende verkooptechnieken, maar toch komen klanten die bereid zijn flink te investeren… niet aan de lopende band “aanwaaien”.  

En weet je hoe dat komt? Omdat je jezelf nu wegzet als een middenmoot ondernemer en daarmee trek je klanten aan die zichzelf en hun verlangens niet heel serieus nemen. Hun angsten en struggles daarentegen des te meer. 

Het is lastig om hen te coachen, want hoeveel effort je er ook in stopt en hoe hard jij ook holt… zij blijven steeds hangen.

Het is ook lastig om ze überhaupt aan te trekken, want er is áltijd wel een reden om het geld niet uit te geven. Die plotselinge verbouwing, moet ook ineens NU plaatsvinden. 

Daardoor twijfel je een paar keer per maand over je prijs, over de inhoud van je programma en vervolgens twijfel je zelfs überhaupt aan jouw toegevoegde waarde. 

Heel vermoeiend, want hierdoor zie je jezelf veel kleiner dan je daadwerkelijk bent. 

Je kunt daar in blijven hangen. En steeds maar weer je twijfels (laten) bevestigen: prijzen naar beneden halen, je aanbod nog voller proppen (om uiteindelijk zelf keer op keer achter de feiten aan te lopen) en online nog harder schreeuwen hoe goed je bent.

Maar wat ik voorstel is om jou te introduceren bij beter publiek. Er zijn klanten die al overtuigd zijn van jouw meerwaarde, die wél zonder peizen in zichzelf willen investeren en die niet heel veel nodig hebben om een keuze te maken. Die kopen met liefde jouw premium aanbod, die willen groeien en zetten daar ook de nodige stappen voor én die laten je niet klein voelen, maar bevestigen de grootsheid in jou.

Zou je dat willen? Dat jij iemand bent die naam maakt in die wereld? En dat die klanten jou weten te vinden en jou zelfs als de beste keus beschouwen?

Wat als je een gameplan zou hebben dat je helpt om iedere maand weer je eigen recordomzet te doorbreken.

Hoe leidt The Game tot nieuwe high-level klanten?

Wist je dat een high-level klant aan de hand van één post, podcast of video kan beslissen om met jou te willen werken. En om in jou veel te investeren?

Hoe lekker is het als iemand elke stap voor jou heeft uitgetekend om dit te realiseren?

In The Game ga je zorgen dat er ogen op jou gericht zijn. Van bereidwillige kopers.

Dit doe je door jouw zone of genius, oftewel unieke kracht centraal te maken. Want dit maakt jou:

1. onvervangbaar
2. geloofwaardig
3. consequent
4. vooruitstrevend &
5. opvallend 

waardoor klanten jou niet alleen weten te vinden, maar ook nog eens ready to buy zijn. 

In The Game ga je ervoor zorgen dat alles in jouw positionering subliem op elkaar afgestemd is en bij jou en je ideale klant passen.

Want dan pas willen die pareltjes jou, omdat ze je waarde inzien én urgentie voelen. 

“Door The Game behaalde ik mijn eerste 10K maand en daarna het dubbele”

Ik haat spelletjes, dus ik had er niet veel zin in. Maar Do zei dat je hiermee je omzetdoel gaat halen, dus ik deed mee.

Ik wilde naar die 10K EXTRA in één maand. Je krijgt opdrachten waardoor je gewoon gaat doen en waardoor er ineens heel veel gebeurt. En yes… Ik heb mijn doel behaald!

Voor mij was dit “simpele” spel ook vooral een ware money mindset change.

De maand erop herhaalde ik The Game en behaalde ik op dezelfde effortless manier, het dubbele!

Kim Nouws - Lifestyle & mindset coach              

Dé vertaalslag van jouw aanbod, personality en zone of genius naar een verbluffende positionering en content, waardoor top klanten super snel JAAA zeggen.

Je krijgt 30 dagen lang elke dag een opdracht, die ervoor zorgen dat jouw zone of genius terugkomt in je:

high-level klantreis

Waarmee je klanten die opzoek zijn naar een echte transformatie, in plaats van een e-book, naar je toe weet te trekken en binnen een hum van tijd klant laat worden. Deze klanten hebben geen 8 maanden nodig om te besluiten dat ze jou willen. Ze moeten alleen wel in de juiste 'reis' belanden, voordat ze hun zuurverdiende geld aan je concurrent uitgeven.
VEREISTE: Je hebt een fantastisch aanbod waar je in gelooft en die je graag (vaker) wil verkopen.

HIGH-LEVEl positionering

Zodat jij niemand hoeft te overtuigen van jouw meerwaarde en de prijs die je vraagt. Want je doelgroep neemt jou serieus en (er)kent jouw waarde. They want you! Dit doen we door net dat laagje dieper te gaan dan "gewoon zichtbaar zijn". En nee, daarmee bedoel ik niet: meer privé toestanden ofzo.
VEREISTE: je kunt ook nee zeggen tegen mensen die niet meer in je doelgroep passen

HIGH-LEVEL content

Waardoor je jezelf niet hoeft te overschreeuwen om gezien te worden. Je berichten zullen veel meer binnenkomen en er zal veel meer gebruik worden gemaakt van je call to actions! PS: Je krijgt geen "wees lekker specifiek en kies een niche" tipjes. Dit is ook geen challenge om elke dag zichtbaar te zijn én je hoeft ook geen kinderachtige templates te kopiëren.
VEREISTE: je bent al zichtbaar via de e-mail, podcast en/of social media

“Ik wilde mijn content veel smeuïger maken, ipv gewoon informatie geven en dat kan ze je als geen ander leren. Ze is heel eerlijk en zegt wat niet werkt, maar ze vertelt ook hoe je het dan wél moet doen. Daar heb ik echt heel veel aan gehad. Ook al heb ik al 20 en 30K maanden, ik werd enorm uitgedaagd.”

Yara - Balansportaal

The road map naar de allerbeste klanten...

“Weet je wat zo bizar is?

Iedere keer als ik met jou ga werken dan heb ik mijn top maanden. Deze maand weer een 10K+ maand, en dus ook echt óp mijn rekening. Heerlijke opdrachten en ik sta weer helemaal aan.”

Daphne Bargeman - Passief Inkomen Coach

“Het heeft veel meer diepgang…

en body dan ik had verwacht. Ben ik aangenaam door verrast. Het is heel helpend.”

Sabine Nandel - Holistisch Business Coach

Het leuke aan The Game is dat het vooral mijn mindset high-level maakt… 

Ik liet me eerder nog vaak kleinhouden zie ik nu in. Maar dat doe ik nu niet meer. Ook mijn vriend zei: ik vind je veel zelfverzekerder!

Door The Game maak ik ook veel intuïtiever mijn posts, waardoor ik het veel leuker vind en kan het beter verwoorden. Nadat ik voor de eerste keer wat postte, was meteen iemand geinteresseerd in mijn nieuwe aanbod.

Barbara Doff - Strateeg

Wat voor opdrachten zul je bijvoorbeeld krijgen?

High-level klantreis & strategie: Je creëert een ‘haakje’ en een ‘reason to buy’, die niemand kan evenaren. 

 • Zo maak je je aanbod een absolute “must have”ipv “nice to have”
 • Hoe creëer je die unieke boodschap en ene zin, zodat je geen 13 in een dozijn wordt (dus weg met de: “ik help ambitieuze vrouwen naar meer vrijheid…”)
 • Ik presenteer je verschillende ideëen om je aanbod op een high-level manier te promoten
 • Wat doe je om onder de radar te komen bij goed betalende klanten?

Jezelf laten zien zoals je dat nog niet eerder hebt gedaan (en nee niet door je privéleven per se bloot te geven).

 • Wat zou er gebeuren als het voor jouw doelgroep ineens zicht- en voelbaar is wat jouw unieke zone of genius is? Ik help je erbij om dit te vinden en te laten zien 
 • Dé opbouw en structuur om op emotie van je klant in te spelen, waardoor klanten niets liever willen dan direct beginnen
 • Ik deel met jouw mijn unieke 4delige reeks aan content om in de schijnwerpers te komen en klanten aan te trekken
 • 4 marketingtrucs verwerken in je post die écht werken en die oprecht en authentiek zijn
 •  Stuur deze mail en krijg binnen no time heel veel verrassende respons

Vanuit vertrouwen en rust magie creëren. Deze week ga je echt de ‘grotere speler’ in jou ontdekken en omarmen.

 • Meditatie over jouw grootsheid en je angsten loslaten
 • Ik ga je onwijs uitdagen, ben je al klaar voor die kriebel in je buik? Voor die stroomversnelling? Voor die verbluffende reacties? Voor die nieuwe klanten? ;)
 • Je komt in die “flow” waarbij alles stroomt, je aan staat, energie voor 10 hebt, goed slaapt, vol ideeën zit en unstoppable bent
 • Wat maakt je nu écht magnetisch voor die higher level klant? Ik laat het je zien

Dit is salesweek, hier kom je in contact met die potentiele pareltjes én krijg je JA’s ipv twijfelgevallen. Met o.a.:

 • Ik deel mijn sales secrets, zodat klanten urgentie voelen en direct actie ondernemen en klant worden
 • Laaghangend fruit, hoe benader je deze mensen zonder wanhopig te zijn?
 • Hoe verkoop je in je DM
 • Wat als je weinig gekwalificeerde leads om je heen hebt
 • Hoe zorg je voor de meest aantrekkelijke post die meteen een “I need this” gevoel geven

Jojanneke deed alles volgens het boekje om meer klanten aan te trekken: een waardevol aanbod creëren en dan vooral veel zichtbaar zijn.  Maar dat leverde niet op wat ze wilde. “Te duur” hoorde ze nog wel het meest.

Ze ging daardoor twijfelen aan haar zelf, haar aanbod en aan haar prijs. Maar daar zat het probleem niet. 

“Ik heb echt ontdekt hoe ik in die grootsheid kom te staan en loslaat hoe ik denk dat het hoort…”

Jojanneke Last – Fit coach & personal trainer

Ik had niet gedacht dat het inhoudelijk zó sterk is en dat ik veel nieuwe dingen leer. Want ik onderneem al 13 jaar en ik heb al heel wat business coaches gehad. Maar wow! Do overtreft al mijn verwachtingen. 

Ik merk nu hoe makkelijk het kan zijn om aan grote en goede klanten te komen. Ze komen snel, ze tekenen snel, ze betalen snel. Ik had niet gedacht dat ik door mezelf anders te positioneren, ineens mijn 12K aanbod ging verkopen. 

Anouk Barendrecht (Business Coach)               

Een paar jaar geleden begon ik met "The Game," voor mijn bestaande klanten...

Ik wilde niet vertellen over hoe klanten aantrekken werkt, ik wilde het laten zien. Een maand lang ging ik de deelnemers opdrachten geven en precies vertellen wat je per dag moet doen om top klanten aan te trekken. Door mijn 8 jaar media ervaring, lag de focus op effectief zichtbaar zijn en jezelf als beste positioneren. 

Dit was altijd hét moment dat mijn klanten doorbraken: lang gekoesterde dromen kwamen in vervulling: 30K maanden, een meeting met Simone Levie, een interview in de LINDA. 

Vorig jaar oktober heb ik het voor het eerst los verkocht. Eenmalig. Aan 15 ondernemers. Als ik ze mag geloven gaf het wederom precies wat je nodig hebt om je bedrijf in stroomversnelling naar het volgende level te brengen: je zichtbaarheid, je netwerk, je positionering en je omzet…  alles wordt in beweging gezet.

Dus als jij klaar bent om te winnen…. Wacht dan niet langer & play!

Ideaal als: 
je al een business coach hebt …

Of…

… als je juist even helemaal geen behoefte hebt aan de commitment aan een coach /langer programma

The Game is zeker niet voor iedereen. Voor wie niet?

Wat krijg je precies als je The Game aanschaft:

The Game : 30 audiobestanden (variërend van 5 tot 25 minuten) met daarin opdrachten die elkaar versterken en leiden naar Ja’s in week 4 (of eerder). Dus als jij opstaat en je kopje koffie laat pruttelen, dan hoor je mij in je oren die jou vertelt wat vandaag “dat éne ding is” waarmee je jouw resultaat behaalt. Je bent per dag gemiddeld een uur bezig om de opracht te voltooiien. Je weet dan dat je focus voor die dag is. 

In de opdrachten zit een logische volgorde, die elkaar versterken. 

Omdat jij je hebt aangemeld voor mijn videotraining, profiteer je TIJDELIJK van 3 te gekke bonussen twv €1749 euro (let op, dit aanbod vervalt na 72uur).

KORTING VAN €251

Ik snap dat de investering niet het allerbelangrijkste is, maar dit scheelt je toch even 251 euro.

Je zult via mijn Instagram en site enkel The Game voor 750 kunnen aanschaffen. Maar jij kan je nu aanmelden voor 499.

1:1 sessie met mij twv €499

1:1 werken met mij gaat vanaf 18.000 euro. Als je daar nu geen ruimte, geld of tijd voor hebt, maar je zou wel eens willen dat ik met je meedenk, je vragen beantwoord en je feedback geef? Dan is dit ideaal.
Let op: in te plannen vanaf maart '23

Toegang tot the superstar training twv €999

Ik werk al jaren met een methode: The Superstar genaamd. Als je mijn strategieen, adviezen en methode wil bekijken én over wil nemen, dan is dit je kans. Ik heb een super vette online leeromgeving waar je alles vindt over het neerzetten van de beste positionering en een ijzersterke strategie.
Je krijgt hier een halfjaar toegang toe

FAQ

Heb je raakvlakken met een van deze 3 type ondernemers? Dan ga jij als winnaar uit dit spel komen:

 • Rising star Safira: geld verdienen is jouw middle name… jij bent al bekend in je branche en je doet jezelf steeds versteld staan wat er allemaal mogelijk is. 
  Dus als er wat te spelen (lees: winnen) valt, dan sta jij vooraan. Met jouw winnaarsmentaliteit ga je zelden een uitdaging uit de weg. Dus welk doel ga je voor jezelf verzinnen, die jij ziet realiseren de komende 30 dagen? Let me be your quizmaster! 
 • Pamela Potentie: jij bent jezelf de laatste tijd lekker aan het overtreffen: je voelt je een succesnummer. Helaas kom je jezelf ook nog vaak tegen… want hé stiekem ben je nog een amateur (sorry), want je doet ook maar gewoon wat. Wil je mijn tonnen strategie even lenen? ;) Kom maar halen, I am ready to Rumble!
 • Behouden Bibi: Zonde eigenlijk dat maar weinig mensen jouw ware aard zien… Je wordt gezien als eenheidsworst. Terwijl je boordevol verrassingen zit. Maar HOE breng je dat naar buiten zonder jezelf te overschreeuwen? Als je nu doorgaat dan blijf je kleine programma’s verkopen en matig geld verdienen. Dus… zullen we een spelletje spelen, waarbij ik je laat zien hoe ’t anders kan?

Wanneer jij wil.

Zodra je klaar bent voor de eerste opdracht klik je op de START BUTTON.

Wordt allemaal duidelijk na aanmelding. En daarna kun je het spel eindeloos en voor altijd herhalen. 

Welk resultaat wil je? Ik ben de allerlaatste die eraan twijfelt dat alles mogelijk is.

Als ik (en vele klanten met mij) door deze stappen betere klanten aantrekken, verdienen wat ze willen verdienen en blij zijn met hun business. Zou het jou dan ook kunnen lukken?

Maar je krijgt geen coaching, je moet het zelf doen. 

Ik zal het niet exact weten, waardoor het kan zijn dat je iets hoort voor de eerste keer of dat je iets al weet. 

Maar dat zal niet uitmaken. Het gaat om het doen. Dus ook al voer jij “dag 3” zelf ook al regelmatig uit, doe je het ook in combinatie met de rest van de opdrachten?

En hoe goed doe je het? Fijn als iemand eens vertelt hoe het óók kan. 

Daarnaast is het mijn zone of genius, dat ik tegen je praat alsof ik het echt tegen jou heb. Omdat ik weet dat je een prachtig aanbod hebt, waar je betere en nieuwe klanten voor wil. 

Hoe krijg je die aandacht, hoe trek je ze naar je toe, wat is een logische “reis”, wat maakt dat ze JA gaan zeggen. 

Over elke stap heb ik voor je nagedacht :)

Je hebt het sowieso. Het is jouw unieke kracht, wat jou onbetaalbaar maakt. 

Dat je hierover twijfelt of al heel lang naar op zoek bent, is geen probleem. 

Je gaat dit wel ontdekken door de opdrachten. 

Niet door vragen te beantwoorden zoals: “wat is je why?”

Het is een kwestie van ‘al doende leert men.’ 

Door simpelweg de opdrachten uit te voeren, komt jouw zone of genius naar voren. Bij jou én bij je doelgroep!

 

Natuurlijk. Het zijn meestal de ondernemers die hun website heel serieus nemen, die na een jaar nog weinig resultaat zien.

Je krijgt 30 dagen lang om 08:00 een voicememo met daarin een boodschap én een opdracht van 5 à 20 minuten.

Daarnaast krijg je nog twee hele vette bonussen, zodat je er zeker van bent dat dit programma wat voor je gaat doen.

Bonus #1: één op één sessie met mij twv 499

Bonus #2: The Superstar training twv 999: mijn online leeromgeving: 

hier vind je mijn succesvolle SUPERSTAR methode, waarmee mijn klanten en ik klanten aantrekken. Jij transformeert naar The Superstar van je branche. Waarbij jij ook veel meer gaat doen wat bij jou past, MUST HAVE offers creëert en vooral een hele aantrekkelijke presence krijgt. Dit is geen kennisbank met info, deze training is vernieuwend en gemaakt voor de ondernemer die niet voor (traditionele) regeltjes, trucjes en maniertjes gaat. Je gaat echt op een nieuwe manier jezelf in de markt zetten en daar juist nu een mega voorsprong op maken. 
Trust me, deze vernieuwde markt biedt zo ontzettend veel kansen en als je daar nu slim mee omgaat, maak je een mega voorsprong. Van strategieën, tot alles wat je moet weten over video’s (onmisbaar nu) goed inzetten. En van een vernieuwend verdienmodel tot high-level positioneren…. you will find it here!
* deze training is ook zeker ideaal voor (introverte) ondernemers die geen zin hebben in live meetings, verhalen van anderen en afspraken in de agenda.

Als jij in staat bent om met je huidige verdienmodel en aanpak op korte termijn veel geld te gaan verdienen: go for it. 

Zolang je dit maar niet tegen jezelf zegt uit angst. Want dan ken ik er nog wel een paar: je kunt ook eerst nog even een nieuw logo kopen, je website finetunen en 3 reels posten. 

Maar verwacht dan ook dat je resultaat blijft zoals het nu is. 

Hoe je door middel van zichtbaarheid, klanten uit een hoger segment gaat aantrekken (en klant laat worden). Met klanten uit een hoger segment bedoel ik klanten die bereid zijn te investeren, fijn in omgang zijn, verantwoordelijkheidsgevoel hebben, resultaat boeken en jou waarderen. 

Dit doen we door te kijken naar jouw strategie, mindset en zichtbaarheid.

Ik vertel je mijn ervaringen, mijn kijk ergens op, ik geef advies over hoe je jezelf mentaal sterker kunt maken en daarnaast zul je praktische handvatten in de vorm van hele vette opdrachten. 

In The Game is mijn eigen gameplan gebaseerd op mijn succesvolle methode het uitgangspunt.

Dat wil zeggen dat er 4 thema’s zijn (per week eentje)

bestaande uit: strategie, content, innerlijk rijkdom en sales. De boodschappen en bijhorende opdrachten nemen je hier uitgebreid, per dag, in mee. 

 • Zou je er meer willen? 
 • Zou je willen dat het nog makkelijker gaat?
 • Sta je open voor nieuwe ideeën? 
 • Zit er nog meer in jou, wat we nu niet zien?
Kun je deze vragen met ja beantwoorden, dan zul je wat aan dit programma hebben.
 

Ik vind het de allergrootste onzin ooit dat starters altijd meer eerst zelf moeten aanklooien. Als dat eens minder gebeurt, dan zou ook niet de helft van de ondernemers na een paar jaar stoppen.

Zelf was ik ook zo’n iemand die het meteen goed deed en dat leverde ook meteen hele flinke resultaten op. Doe het juist vanaf de start goed. Waarom wachten met goede klanten aantrekken? Juist als starter kun je je dat niet profiteren.

Nee, het is een zelfstandig programma. Je zult hier alle antwoorden op je vragen, dilemma’s en andere (probleem)stukken vinden. Al kun je wel het support team 24/7 benaderen voor praktische vragen: support@dominiquedolman.nl

En als je nu gebruik maakt van de deal, profiteer je wel van onze exclusieve 1:1 sessie met mij twv €499.

Daar mag je me al jouw vragen stellen. 

Let op: dit is dus enkel als je gebruik maakt nu van dit aanbod.

Op mijn gewone site en socials zul je enkel the game voor 750 euro kunnen aanschaffen en heb je geen bonussen.

Bonus #1: één op één sessie met mij

Bonus #2: The Superstar training twv 999: mijn online leeromgeving: 

hier vind je mijn succesvolle SUPERSTAR methode, waarmee mijn klanten en ik klanten aantrekken. Jij transformeert naar The Superstar van je branche. Waarbij jij ook veel meer gaat doen wat bij jou past, MUST HAVE offers creëert en vooral een hele aantrekkelijke presence krijgt. Dit is geen kennisbank met info, deze training is vernieuwend en gemaakt voor de ondernemer die niet voor (traditionele) regeltjes, trucjes en maniertjes gaat. Je gaat echt op een nieuwe manier jezelf in de markt zetten en daar juist nu een mega voorsprong op maken. 
Trust me, deze vernieuwde markt biedt zo ontzettend veel kansen en als je daar nu slim mee omgaat, maak je een mega voorsprong. Van strategieën, tot alles wat je moet weten over video’s (onmisbaar nu) goed inzetten. En van een vernieuwend verdienmodel tot high-level positioneren…. you will find it here!
* deze training is ook ideaal voor (introverte) ondernemers die geen zin hebben in live meetings, verhalen van anderen en afspraken in de agenda.