Cash Content😍

Alles wat je nodig hebt om 1 x content te maken dat de hele zomer CASH oplevert

Days
Hours
Minutes
Seconds

We maken je betaalpagina, social media posts én nieuwsbrieven die ongoing cash opleveren.
Alleen deze ronde: we spelen het LIVE!😯📈💸 twv €999,-

Alleen NU inclusief Q&A, masterclass én feedback 😯📈💸 t.w.v. €999,-

Voordat dit een online programma wordt, ga ik dit 1x 'live' doen met een selecte club

Je content zo sterk dat salescalls en salespages overbodig worden

Hoezo had ik zonder het ooit te noemen, mijn 25K 1:1 coaching áltijd vol? Hoezo stappen er soms 100+ mensen per maand in mijn masterclass van 44,- ? Hoezo wordt er elke dag verkocht, ook als ik geen ads draai en ook als ik als luilak op een camping in Bloemendaal zit?

En wat is het dat mijn (high-level) klanten altijd van me willen leren en waarmee ze hun omzet verdubbelen?

Content. 

Cash Content💸.

Content is jouw middel tot Cash wanneer:

1. Je stopt met needy zijn

Sales heeft soms een ‘nasty’ randje. Dat gebeurt wanneer jij te graag wil. Tuurlijk goed bedoeld, maar je wil zó graag je ideale klanten helpen dat je echt gaat ‘verkopen,’ terwijl dat helemaal niet hoeft. Laat ze naar jou komen. 

2. Jij minder spastisch gaat doen over ‘Cashen’

Yes lieve schat, jouw grootste drijfveer is mensen helpen. We get that. Maar geld ontvangen laat jou hier juist in groeien. Je aanbod (durven) doen is niet eng, ongepast of slecht. Je doet het JUIST om mensen te helpen

3. Je weet wát je moet brengen

Jij bent een multitalent en rete goed in veel aspecten in je branche. Maar jij hebt geen idee hoe je dat ‘out there’ brengt. Je bent óf overdreven bescheiden óf een roeptoeter die continu van koers verandert omdat ze zoveel in huis heeft.

Beiden slaan kant noch wal. Terwijl jouw onbevangen boodschap het werk voor je kan doen. 

4. Knetterduidelijk bent

Al die vage sh*t en marketingtermen gaan t echt niet voor je doen…. Zeg gewoon eens wat je wil zeggen in normale taal. En je zult een hoop normale (lees: super leuke) klanten aantrekken. 

Let op: dit betreft een pilot, waardoor dit eenmalig een live versie is. Dat betekent dat er een live masterclass + Q&A komt én elke week een feedbackronde waar ik enkele van jullie cases bespreek en uitgebreid behandel en verbeter.

live pilot versie

inlcusief feedbackrondes

Voor wie is het?

Hi, mijn naam is dO

Mijn naam is Dominique Dhifalli en nadat ik 8 jaar voor de televisie heb gewerkt, ging ik aan de slag als ondernemer.

Het viel me namelijk op dat er ineens heel veel ondernemers online zichtbaar werden op social media. Ik was alleen van mening dat dat veel sterker en authentieker kon. 

Dat werd een gat in de markt. De ondernemers die ik hielp vonden het niet alleen veel relaxter om content te maken met mijn hulp, ze kregen dus ook daadwerkelijk méér aanmeldingen, maar ook juist van mensen die beter matchen. 

Inmiddels is dit 5 jaar geleden en vraag ik €25.000 voor mijn één op één programma.

Maar ik heb de formule van authentieke en converterende content voor je verwerkt in unieke, moderne, high-level templates waarmee je zowel je 25 euro dienst als 25.000 dienst mee kunt verkopen. 

ik wil de hele zomer kunnen teren op sterke content