50%

Je aanmelding is bijna voltooid! Mocht je je omzetplafond willen doorbreken deze 3-daagse, dan is deze boodschap hieronder voor jou:

Jij hebt al een high-level personality en aanbod, maar:

Als jij als VIP member door deze 3daagse gaat, krijg je mijn persoonlijke begeleiding, zodat jij niet alleen hoort wat de bedoeling is om indruk te maken, maar jij ook weet wat dat specifiek voor JOU betekent.

  • Exclusieve masterclass alleen voor VIP members in een zoomcall. Zodat ik met jou mee kan denken om meer in je grootheid te staan
  • Golden ticket: deze mag je inzetten gedurende de 3 dagen om vragen te stellen tijdens de momenten dat ik live kom
  • Elke week een besloten podcast, enkel voor VIP members waarin ik mijn ‘succes secrets to launch’ met je deel

In haar masterclass leerde ik, hoe ik specifiek voor mijn bedrijf, klanten aantrek door het verbeteren van mijn stories. Dominique is erg betrokken en weet precies met welke woorden en beelden je veel indruk maakt. En niet bij cheerleaders, maar bij kopers! Het heeft me mijn eerste klant voor mijn 1:1 high-level programma opgeleverd.

Daphne Bargeman